Skip to content

Bestyrelsen

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

1691410527838

Forkvinde

Ph.D. i styrkebaseret læring. Oprindeligt uddannet lærer og herefter skolepsykolog Cand.Pæd.Psyk. med tyve års praktisk erfaring inden for skoleområdet. Mette er desuden master i positiv psykologi og dette er fundamentet for hendes forskning, udviklings- og formidlingsaktiviteter, hvor hun har været ansat på DPU/Aarhus Universitet og senest på University of East London. Mette er særligt optaget af Positiv Education, der kombinerer viden og værktøjer til trivsel, resiliens og optimal læring og hun har udgivet en række bøger, artikler og konkrete materialer herom. Mette er desuden en del af organisationskomitéen IPPA Positive Education Division, der faciliterer Positive Education-prækonferencen blandt andet ved ECPP i Budapest i 2018 og som ansvarlig for Positive Education-prækonferencen på ECPP i Island 2022.

mette@nvpp.dk

4234743-669674-1000-750

Næstformand 

Hans Henrik Knoop er lektor i pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet og ekstraordinær professor på North-West University. Hans forskning fokuserer især på trivsel og læring i uddannelse og arbejdsliv, og har de seneste år blandt andet omfattet analyser af næsten 300.000 danske skoleelevers trivsel med særlig fokus på kedsomhed, fællesskab og elevers tro på egne muligheder. Han er forfatter eller medforfatter til over 200 artikler og 9 bøger om blandt andet trivsel, læring og kreativitet. Hans Henrik Knoop har været forskningsdirektør i Universe Research Lab fra 2007–2011, været præsident for det europæiske forskernetværk i positiv psykologi fra 2010–2014, er medredaktør af det videnskabelige on-line-tidsskrift Frontiers of Psychology og har været leder af Aarhus Universitets forskningsenhed for positiv psykologi siden 2010.

hanshenrik@nvpp.dk

hanna_3

Master i positiv psykologi, osteopat og fysioterapeut. Hanna arbejder med osteopati og positiv psykologi på egen klinik og er desuden engageret i det sundhedspolitiske arbejde som formand for Danske Osteopater og præsident for Osteopathy Europe. Hun har skrevet om fysisk og mental sundhed som freelance sundhedsskribent i årevis, og holdt oplæg og workshops om trivsel og positiv psykologi på individ – og organisationsplan, i ind- og udland.

hanna@nvpp.dk

Mia-Alfred-Andersen

Socialrådgiver og familieterapeut med speciale i kognitiv psykolog og neuroaffektiv udviklingspsykologi. Mia har arbejdet med positive psykologiske værktøjer på ungdomsuddannelser, beskæftigelsesindsatser og individuelle samtaler siden 2012. Hun er særligt optaget af hvordan vi kan bevæge os væk fra det individualiserede samfund med fokus på det patogene og derimod fremelske det sundhedsfremmende ved brugen af viden og værktøjer fra den positive psykologi.

mia@nvpp.dk

Christian-Taftenberg-Jensen

Master i positiv psykologi fra Aarhus Universitet, DP i Almen Pædagogik og Didaktik, samt Kognition og Neuropsykologi ved VIA University College, oprindeligt uddannet folkeskolelærer. Tidligere seminarielektor og projektleder på Friluftsvejlederuddannelsen i VIA University College. Er certificeret i flere af Garudas værktøjer; Christian er ligeledes uddannet i GAIS, et analyseværktøj der kortlægger trivslen i den organisation. Christian har udviklet programmet IRONMIND der er et mentalt træningsprogram, som kan designes til forskellige målgrupper, herunder rehabilitering af krigsveteraner, forebyggende ved at styrke resiliensen hos individer og personalegrupper, samt i ledertræning.

christian@nvpp.dk

Nanna-Paarup

Master i positiv psykologi, forfatter, facilitator og proceskonsulent. Forfatter til 15 bøger om emner som god undervisning, klasseledelse, teamsamarbejde, bedre møder, hjernepauser, kamp mod kedsomhed og kurs mod optimal læring. Nanna er optaget af læring og har arbejdet med positive psykologiske værktøjer i skoler og ungdomsuddannelser siden 2009 med det formål at udvikle optimale læringsmiljøer.
Hun har været med til at arrangere prækonferencen i positive education i Budapest i 2018 og har holdt oplæg på en række internationale konferencer blandt andet i regi af IPPA og ECPP.

nanna@nvpp.dk

Back To Top